Professionel leverandør af strålingsdetektion

15 års produktionserfaring
banner

Den nye rejse

Den 6. juli 2022, på denne festlige og smukke dag,Shanghai Ergonomics Detecting Instrument Co., Ltd.holdt en opvarmningsceremoni.

Ved 9-tiden begyndte flytningsceremonien.Først og fremmest holdt Mr. Xu Yihe, vicedirektør for virksomheden, en tale.General Manager Xu gennemgik først de 14 år med ERGODI sammen gennem tykt og tyndt, og fortalte derefter om det nuværende højdepunkt og så endelig frem til ERGODI's store fremtid.

Så kom Mr.Xie Cunyou, medarbejderrepræsentanten, på scenen for at tale.Mr.Xie Cunyou så tilbage på sine ti år i virksomheden og var vidne til virksomhedens vækst, som er blevet velvillige menneskers tro.Virksomheden fra lille til stor, fra svag til stærk, fortsætter med at bevæge sig mod det foretrukne mærke af indenlandske nukleare instrumenter.

Flyttet til det nye websted-1
Flyttet til det nye websted-2

Så kom Mr. Liu Siping, vicedirektør for virksomheden, til at tale.Mr. Liu er lidenskabelig, på vegne af Shanghai ERGODI Chengdu Branch at sende velsignelser, Mr. Liu sagde, Chengdu Branch vil følge tempoet i hovedkontoret, hånd i hånd, og søge fælles udvikling.

Så sendte Tianjin Jieqiang en videovelsignelse.Brødrene og søstrene i koncernens hovedkvarter og datterselskaber sendte alle deres velsignelser og ønskede ERGODI til et nyt niveau og oprettede et nyt kapitel.

Til sidst holdt Mr. Zhang Zhiyong, virksomhedens generaldirektør, en spændende tale.Zhang sagde, Shanghai ERGODI blev grundlagt i 2008, dette er det olympiske år i Kina, tillid, selvforbedring, selvværd af den olympiske ånd i virksomhedskulturen;i 2021, Shanghai ERGODI og Tianjin stærke sammen, dybe nukleare, kemiske, sundhedssikkerhed område.Ser tilbage på fortiden, opmuntrende;se på fremtiden, inspirerende.Hjerte til at gå, alle kan gå til!

Flyttet til det nye websted-3
Flyttet til det nye websted-4

9:30 kom Mr. Zhang Zhiyong, general manager for virksomheden, Mr. Xu Yihe, vicegeneral manager, og Mr. Liu Siping, vicegeneral manager, til scenen for at klippe båndet og klippe kagen af ​​den nye rejse.Efterfølgende ERGODI partnere, ERGODI alle medlemmer, henholdsvis på scenen for at tage et gruppebillede.

Til sidst, da ceremonien var slut, gik alle sammen ovenpå og startede en varm te-pause.

Flyttet til det nye websted-5

Flytter til en ny side

Ind i porten på første sal, den første er vores reception, enkel videnskab og teknologi vindudsmykning, der viser ånden i virksomhedens kulturelle tillid.

Bevæger man sig op på anden sal, først og fremmest vores tesalon, i det intense arbejde, kan medarbejderne få et simpelt hvil.

Ved siden af ​​tesalonen er der mødelokalet, med lyse og rene vinduer, enkel og enkel atmosfære, og partnerne kan mærke virksomhedens respekt og entusiasme.

Derefter er det økonomikontoret, daglig leders kontor, vicedirektørens kontor, det lukkede kontormiljø, for fortrolighedsarbejdet at udføre den eksterne support.

Flyttet til det nye websted-6
Flyttet til det nye websted-7
Flyttet til det nye websted-8
Flyttet til det nye websted-9

Hele vejen frem, med direktørens kontor til venstre og det åbne kontorområde for medarbejdere til højre.Nyt hjem og ny atmosfære, karrieren er mere velstående.

Fortsæt med at komme videre, med adgangskontrol kan kun autoriseret personale komme ind.Til venstre er lagerrummet, trykkeriet, konferencelokalet, og til højre er vores forsknings- og udviklingsområde.Det nye kontormiljø har forbedret medarbejdernes kontorentusiasme.

godt?Hvor er produktionsområdet og kvalitetsinspektionsområdet?Det var stadig på vores første sal, men pladsen er større, og miljøet er mere behageligt.

Flyttet til det nye websted-11

Direktørs kontor

Flyttet til det nye websted-13

Personale kontor område

Flyttet til det nye websted-14

FORSKNING og udviklingsområde

Trin for skridt klatring skridt for skridt bygning, ju sommer holder cui bærende ren stream.Tillykke til Shanghai ERGODI Instrument Co., Ltd., for at flytte til det nye websted!Samtidig er du velkommen til at komme på besøg.Vi vil vise vores styrke og selvtillid med et nyt udseende, fast besluttet på at blive det foretrukne mærke af indenlandske nukleare instrumenter!

Flyttet til det nye websted-16

Indlægstid: Jul-06-2022